Česky English
TRVALE
UZAVŘENO

Raclette

SERVÍROVÁNÍ RACLETTE

Poznejte S námi nevšední způsob servírování Raclette.

Existuje mnoho způsobů, jak si raclette připravit.

Tradičně se raclette servíruje s bramborami vařenými ve slupce a nakládanou zeleninou.

Jak na Raclette:

  • Na stůl pro Vás připravíme raclette gril různé velikosti dle počtu hostů a vybrané varianty
  • Každý host obdrží pánvičku na sýr
  • Součástí setů je také variace koření, kterým se jídlo dochucuje dle libosti.
  • Základem všech variant je 150 g sýru raclette (na osobu) nakrájeného na plátky a doplněného bramborami vařenými ve slupce, brambory je možno zaměnit za pečivo.

 

Varianta KLASIK:

  • Raclette, brambory vařené ve slupce, nakládané okurky a mladé cibulky

 

_DSC6788

  • Jednotlivé plátky sýru postupně vkládáme do pánviček a zapékáme pod grilem.
  • Mezitím si na talíři připravíme brambory, které můžeme či nemusíme loupat, nakrájíme, popř. okořeníme.
  • Raclette je hotov, když se na pánvičce začne pohybovat a probublávat.

 

_DSC6846

  • Hotový raclette naléváme přímo na brambory se zeleninou, či jen tak na talíř, dochucujeme kořením a podáváme.
  • Místo brambor je možné zvolit pečivo, které si mimo jiné můžete zapéci na desce grilu a poté jej raclettem polévat, nebo jen přikusovat

 

_DSC6922

  • Každý host tak může konzumovat množství dle svých potřeb a v libovolném časovém úseku
  • Máte dost? Raclette gril si na chvilku vypněte a pokračujte až Vám slehne

 

Varianta SUMMER:

  • Raclette, mix čerstvé zeleniny, olivy, nakládaná sušená rajčata, pečivo

 

_DSC6800

  • Preferujete lehčí jídla? Vyzkoušejte variantu summer s čerstvou zeleninou
  • Zeleninu můžete grilovat na desce grilu a poté jej zapékat společně se sýrem přímo v pánvičce
  • Výborná je také kombinace sýru a sušených rajčat, jejichž chuť se v pánvičce krásně spojí

 

Varianta OCHUCENÝ

  • Tato varianta je stejná jako varianta klasik, pouze s rozdílem, že neochucený raclette je kombinován s raclettem ochuceným, např. pepřovým

 

Varianta DELIKATES

  • Raclette, variace italských uzenin, olivy, nakládaná sušená rajčata, nakládaná zelenina, brambory vařené ve slupce

 

_DSC6811

  • Máte rádi něco pikantnějšího?
  • Ochutnejte raclette delikates, variace italských uzenin dodá sýru to pravé grády.
  • Uzeniny můžete zapékat se sýrem a olivami v pánvičce, grilovat na desce grilu, přikusovat s pečivem nebo vše spojit přímo na vidličce

 

Varianta MIX GRIL

  • 300g masa (hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí), 200g Raclette, mix čerstvé zeleniny, brambory vařené ve slupce, pečivo, tři druhy omáček, čerstvé bylinky na dochucení

 

_DSC6862

  • Máte rádi sýr, ale na maso nedáte dopustit? Pak je tato varianta přímo pro Vás!
  • Základem jsou tři druhy masa nakrájené na tenké plátky
  • Tato varianta je velice tvárná a každý host ji může pojmout dle své fantazie
  • Maso se společně se zeleninou griluje na desce grilu, poté jej můžete zapékat v pánvičkách společně se sýrem, polévat raclettem, namáčet v omáčkách, dochucovat kořením…
  • Také brambory a pečivo můžete grilovat na desce grilu, poté vkládat do pánviček či jen polévat, záleží jen a jen na Vás jakou cestu si zvolíte

 

_DSC6892

 

Zaujali jsme Vás?

Raclette určitě stojí za vyzkoušení.

Tak přijďte a ochutnejte tuto netradiční specialitu!

 

Náš školený personál Vám Raclette představí a ukáže Vám možnosti jeho servírování. Po celou dobu stolování Vám budeme k dispozici a rádi Vám se vším poradíme. Naším cílem je, abyste si tento nevšední zážitek opravdu užili.

 

MASOVÉ FONDUE

Další specialitou našeho podniku je masové fondue.

A v čem je výjimečné?

  • Místo oleje používáme horký hovězí vývar, ve kterém se maso připravuje. Maso tak získá lehkou a chutnou příchuť hovězího vývaru.

Servírujeme:

  • 300g masa nakrájeného na kostičky (hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí), mix čerstvé zeleniny, tři druhy omáček, pečivo

 

fondue

 

Nezapomeňte vyzkoušet také naše vynikající quesadilly, domácí dezerty či italskou kávu Filicori Zecchini.