FONDUE RESTAURACE
Sýrové fondue patří mezi švýcarská národní jídla, avšak také Savojsko si přisuzuje zásluhy na jeho původu. I přes nejasnost, odkud jídlo pochází, se však všichni shodnou na tom, že v dřívějších dobách bylo fondue připravováno alpskými pastýři přímo nad ohněm.
V dnešní době se fondue těší oblibě na celém světě a stalo se součástí každodenního života, setkání s přáteli, romantických večeří či oslav.
Pokud chcete okusit tento netradiční, ale velice lahodný kulinářský zážitek, navštivte naší restauraci, která Vás svojí přátelskou rodinnou atmosférou vtáhne přímo do alpského prostředí. V mnoho restauracích Vám jídlo přichystají přímo na talíř, u nás si však rychlost konzumace řídíte přesně podle sebe. Cítíte se plni? Tak si na chvíli odpočiňte a pokračujte až budete chtít. Nehrozí, že by Vám jídlo vystydlo, ani aby na Vás někdo spěchal. Posezení v naší restauraci se nesou v duchu klidu a pohody a není tedy nutné kamkoliv spěchat. A Vy si můžete užít namáčení bagetky do směsi kvalitních francouzských sýrů či masíčka do lahodného hovězího vývaru.
Přijďte k nám do centra Prahy nasát tuto atmosféru a ochutnat některá z našich nabízených fondue.
Aktuálně nabízíme sýrové a masové fondue, ale již brzy se budete moci těšit také na čokoládové fondue!
SÝROVÉ FONDUE
Sýrové fondue:
- zahrnuje 300g sýrů, pečivo + nakládané okurky, cibulky, dva druhy oliv a nakládaná sušená rajčata
MASOVÉ FONDUE
Další specialitou našeho podniku je masové fondue.
A v čem je výjimečné?
- Místo oleje používáme horký hovězí vývar, ve kterém se maso připravuje. Maso tak získá lehkou a chutnou příchuť hovězího vývaru.
Servírujeme:
- 300g masa nakrájeného na kostičky (hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí), mix čerstvé zeleniny, tři druhy omáček, pečivo