Česky English

Fondue

Sýrové fondueFONDUE RESTAURACE

Sýrové fondue patří mezi švýcarská národní jídla, avšak také Savojsko si přisuzuje zásluhy na jeho původu. I přes nejasnost, odkud jídlo pochází, se však všichni shodnou na tom, že v dřívějších dobách bylo fondue připravováno alpskými pastýři přímo nad ohněm.

V dnešní době se fondue těší oblibě na celém světě a stalo se součástí každodenního života, setkání s přáteli, romantických večeří či oslav.

Pokud chcete okusit tento netradiční, ale velice lahodný kulinářský zážitek, navštivte naší restauraci, která Vás svojí přátelskou rodinnou atmosférou vtáhne přímo do alpského prostředí. V mnoho restauracích Vám jídlo přichystají přímo na talíř, u nás si však rychlost konzumace řídíte přesně podle sebe.  Cítíte se plni? Tak si na chvíli odpočiňte a pokračujte až budete chtít. Nehrozí, že by Vám jídlo vystydlo, ani aby na Vás někdo spěchal. Posezení v naší restauraci se nesou v duchu klidu a pohody a není tedy nutné kamkoliv spěchat. A Vy si můžete užít namáčení bagetky do směsi kvalitních francouzských sýrů či masíčka do lahodného hovězího vývaru.

Interiér

Přijďte k nám do centra Prahy nasát tuto atmosféru a ochutnat některá z našich nabízených fondue.

Aktuálně nabízíme sýrové a masové fondue, ale již brzy se budete moci těšit také na čokoládové fondue!

SÝROVÉ FONDUE

Sýrové fondue pro Vás nabízíme ve dvou variantách:

  • Základní (zahrnuje 350g sýrů comté, gruyére, ementaler + pečivo)
  • S přílohou (zahrnuje 350g sýrů comté, gruyére, ementaler, pečivo + nakládané okurky, cibulky, dva druhy oliv a nakládaná sušená rajčata)

 

Sýrové fondue

MASOVÉ FONDUE

Další specialitou našeho podniku je masové fondue.

A v čem je výjimečné?

  • Místo oleje používáme horký hovězí vývar, ve kterém se maso připravuje. Maso tak získá lehkou a chutnou příchuť hovězího vývaru.

Servírujeme:

  • 300g masa nakrájeného na kostičky (hovězí svíčková, vepřová panenka, kuřecí), mix čerstvé zeleniny, tři druhy omáček, pečivo

 

Masové fondue